X-Men: Apocalypse (2016)

Înainte de a începe recenzia vă voi spune din start că nu am văzut nici o parte din seria X-Men până la Apocalypse. Știu, știu… fană Marvel,  și tocmai la acesta nu m-am uitat – shame on me – dar voi recupera, cu siguranță.

x-men-apocalypse-fox-marvel-trailer

La zece ani de la evenimentele din ”X-Men: Days of Future Past”, lumea care urmează să se confrunte cu o amenințare și mai mare. Primul mutant din lumea Apocalypse, interpretat de Oscar Isaac se întoarce după mii de ani în ”X-Men Apocalypse” și, dezamăgit de stadiul evoluției omenirii în prezent, formează o echipă de mutanți puternici, incluzându-l pe Magneto (Michael Fassbender), Storm (Alexandra Shipp), Psylocke (Olivia Munn), Angel (Ben Hardy), cu care dorește să creeze o nouă ordine mondială.

Totul depinde de Profesorul X (James McAvoy), de Raven (Jennifer Lawrence), precum și echipa lor de tineri X-Men, pentru a opri apocalipsa ce urmează și de a salva lumea de la distrugere . Acțiunea se rezumă la atât, filmul neaducând nimic nou la intrigă. Fiind al patrulea regizor al francizei lansate în 2000, Bryan Singer revine, iar în acest X-Men, transpune acțiunea în 1980 și împreună cu actori ca James McAvoy, Michael Fassbender și Jennifer Lawrence dovedește încă odată că este capabil să expună în film universul Marvel.

Continuarea o găsiți pe Blogul unei cinefile

Un comentariu la &8222;X-Men: Apocalypse (2016)&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.