Nightflyers – short review

Spectaculos. Trebuie văzut, chiar dacă primele cinci episoade pot părea relativ terne, poți chiar ajunge să crezi ca poți ghici în ce direcție lipsită de surprize se va duce povestea filmului!

nightDar ultimele cinci episoade sunt atât de pline de surprize, atât de interesante ca poveste, cu mesaje așa de grele – îl vezi, și-ți vine să-l revezi, orice detalii aș da în plus ar fi spoiler și ar ruina plăcerea vizionarii serialului.

Un serial sau un film adevarat este cel la care te gândești și după ce s-a terminat și nu pentru ca eroul principal s-a luptat cu 143 de asasini sau că scena exploziei a fost fenomenala ci pentru ca ti-a transmis idei și sentimente. Serialul este foarte bun si George R.R.Martin este unul din cei mai importanți autori ai secolului nostru.

Dincolo de cantitatea impresionantă de sânge și de scenele voit șocante care abunda în cărțile sale, acolo zac și mesaje serioase, profunde – care merg până la chintesența a ceea ce ne definește ca oameni. Frumos! Mulțumesc George R. R. Martin, te rog scrie în continuare… și bineînțeles mulțumesc Netflix! Review-ul continuă – de fapt începe – aici.

* by Lucian Ceuca

 

 

Un comentariu la &8222;Nightflyers – short review&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.