Povestea incredibilă a lui Enzo (2019)

După atâtea filme bune (care chiar merită văzute) azi vă recomand și ceva mai lejer, The Art of Racing in the Rain. Aș putea să spun că am văzut Povestea incredibilă a lui Enzo ca să nu mai trebuiască să urmăriți și voi această producție mai puțin obișnuită, prin narator, care este un patruped (nevorbitor, dar uman-gânditor).

Enzo nu e, cum am putea crede, Enzo Ferrari, ci numele cățelului unui pilot de curse. Acest Enzo patruped asistă neputincios la întâlnirea și apoi la căsătoria stăpânlui său Denny (Milo Ventimiglia) cu Eve. Nu mi-am dat seama ce mă atrage la așa film ușurel până ce-am recunoscut vocea narativă a ființei necuvântătoare, redată de către Kevin Costner.

Altfel, un film cu o țintă clară, și anume iubitorii de animale. Ceea ce ridică întrebarea: doar pentru că (unora) ne plac câinii, asta înseamnă că orice film cu căței este de nota 9 sau 10?Bazat pe cel mai bine vândut roman al lui Garth SteinPovestea incredibilă a lui Enzo este o relatare emoționantă, în care Enzo dezvoltă o viziune extraordinară asupra condiției umane și înțelege că tehnicile necesare pe pista de curse pot fi, de asemenea, folosite și în călătoria prin viaţă.

Regia este semnată de Simon Curtis iar scenariul este adaptat de Mark Bomback. Protagoniștii sunt doar 4: Denny și prietenul său cel mai bun, Enzo, apoi (în ordinea apariției) dragostea vieții sale Eva (Amanda Seyfried), și fiica lor Zoe (Ryan Kiera Armstrong) .

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.