Tulsa King (serial TV)

Deja după 1 decembrie, când vine vorba de filme, e complicat să te descurci prin oferta supra-saturată de filme de Crăciun. Toată lumea vrea să intre în atmosfera Sărbătorilor de iarnă, așa că n-ai încotro și trebuie și tu, cinefilule, să te aliniezi cu magia din eter, că e zăpadă sau nu, asta-i treaba.

Așa că, în lipsă de altceva, puteți evada din luna cadourilor cu acest serial regizat de Taylor Sheridan (responsabil de superbul Yellowstone și excepționalul 1883), o producție bazată aproape în totalitate pe Sylvester Stallone. Bătrânul heptagenar (parcă așa se zice) este într-o formă excelentă, nu doar că bate tot, ba mai face și sex cu milfe care par puștoaice pe lângă el.

Dar cum seria e abia la început (sunt abia la episodul 4, încă netradus), sunt convins că următoarele episoade mai rezervă ceva surprize. Apropo de traduceri, cred că ați sesizat și voi în ultima perioadă că traducerile apar tot mai greu. Azi am aflat și eu de ce.

Avocatul 31, Remus Cătălin Grigorescu, proprietarul sitului http://www.subtitrari-noi.ro, a murit la 50 de ani, după o grea suferință. Cătălin chiar era avocat în viața reală, de acolo și pseudonimul. Oricum în curând se va demoda și chestia asta cu vizionarea de filme, și cinefilii or să dispară și ei, ca și traducătorii, sau precum ultimii cititori. Or vor deveni un cult restrâns, my 2¢.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.