Jean-Claude Van Johnson (serial TV, 2016)

Între două filme bune, merge și un serial prostuț. Chiar dacă nu e așa rău, ca idee, JCV Johnson e o producție în care Jean-Claude Van Damme se prostește puțin, când nu se auto-ironizează. Rezultă e dramedie sau. mai degrabă o comedie-semi-dramă de acțiune, produsă de Ridley Scott împreună cu studioul său de producție Scott Free Productions și Amazon Studios.

Partea funny vine din trimiterile amuzante la cinematografia actorului belgian. În același timp, seria sa de debut în televiziune este și un omagiu adus clasicilor acțiunii din anii 1980 și ’90. Creată de Dave Callaham, autorul francizei The Expendables, prima serie de șase episoade de pe Amazon (seria a II-a este programată pt 2023) se concentrează pe viața dublă secretă a vedetei ca un black-ops. specialist pe ecran și în afara ecranului.

Odinioară unul dintre ceI mai populari action movie-stars și spioni din lume, Jean-Claude Van Damme (jucându-se pe el însuși) se ascunde de celebritatea sa, care se estompează într-o izolare de lux. Într-un moment de maximă demoralizare și cădere fizică, o întâlnește pe Vanessa (Kat Foster), o fostă colegă și femeia cu care avea o poveste de care n-a reușit să treacă.

Întâlnirea îl convinge pe Van Damme că este timpul să revină, nu doar ca actor, ci în adevărata sa chemare: aceea de agent internațional sub acoperirem, sub numele JC Van Johnson. Merită să-i acordați o seară de weekend – în timpul săptămânii ar fi mai greu de digerat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.