Westworld 4 season

Am văzut ceva reclamă pe HBO – așa cu coada ochiului, între filme – dar mă gândeam că e ceva SF: adică Westworld, sezon nou? Poate la toamnă, dar acum, pe bune? Atunci chiar c-a revenit lumea la normal, mă rog, la noul normal. Sigur, s-au ridicat și restricțiile, în Cluj a fost și TIFF, un fel de mini-tiff chinuit, cu puține filme, dar tot nu-mi venea să cred că…

Hello again. Don’t worry about a thing. It’s all in your head. Așa începe The Auguries, primul episod din sezonul 4 Westworld. L-am urmărit azi pe HBO de la ora 20 si va mai fi în reluare miercuri de la 21,40 plus în alte zile ale săptămânii, dacă l-ați ratat. Ca o remarcă trecătoare, abia am renunțat la Netflix și eram gata să decretez că s-a stricat și video-streaming-ul.

Parcă la asta era bună concurența, nu? Să beneficiezii de servicii mai bune, să se bată ăia în oferte. Și totuși, Netflix e tot mai aiurea, nu degeaba pierde lunar abonați. Abia în iunie am renunțat și eu, l-aș fi oprit din mai dar au găsit ceva bani pe card și am mai lungit-o o lună prin prelungire automată.

HBO Max a venit cu o interfață nefuncțională, Netflix tot mai nefrecventabil, Disney+ pline și el de woke, mai noi, ca și celelalte. Ou sont le films d`antan? Ce rămâne, Amazon Prime, Hulu (acolo ar fi de văzut Prey), sau ne întoarcem la DVD-uri? Unii zic că o s-apară Paramount+ sau SkyShowtime in România și-atunci să vezi filme (americane), dar până atunci….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.