Man Vs Bee (serial TV)

Cum trebuia să aibă și comicul britanic devenit celebru după Mr. Bean (difuzat între 1990 și 1995) încă un serial înainte să iasă la pensie, s-a făcut comedia Om vs albină, creată și scrisă chiar de Rowan Atkinson împreună cu William Davies, și regizată de David Kerr. Până aici nimic rău, nici chiar jocul de cuvinte Bee – Bean, ar fi mers chiar și Bean vs Bee.

descărcareMai nou, cu atâtea platforme de video-streaming, consacrarea pentru un actor de film pare să vină dintr-un serial, așa cum altădată actorii de teatru deveneau (pentru marele public) vedete abia după ce jucau într-un film. În cazul de față, deși seria este difuzată pe Netflix, avem parte de o subproducție ce reia toate clișeele personajului: tarta de ziua lui (sau a fiicei), bucuria de a fi găsit un job….

Ce o salvează sunt, mai degrabă, interioarele spectaculoase. În fine, am trecut cu greu, mai mult de dragul recenziei, la al doilea episod. Care, mai scurt fiind decât pilotul, reușește să fie mai puțin enervant, așa că pare de-a dreptul amuzant. Așa că recomand mai degrabă să-l urmăriți cu niște alune sau fistic, decât să treceți peste el. Încă nu a apărut cineva care să facă slapstick mai bine ca Rowan Atkinson, iar în această serie revedem toate abilitățile care l-au făcut un comediant de succes.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.