Uncorked

Pentru că mi-am reînnoit fără să vreau abonamentul la Netflix, o să vă mai plictisesc o vreme cu filmele care „rulează”, ca să zic așa, pe această platformă. Destupat este un film ceva mai bun ca Toscana, nu doar datorită actorilor, cât scenariului ceva mai dens și, ca atare, mai convingător.

Pe scurt, un tânăr destupat la minte este prins între visul său de a deveni maestru somelier și așteptările tatălui său, Louis (Courtney B. Vance). Louis insistă ca fiul său Elijah (Mamoudou Athie) să preia  restaurantul lor de familie (BBQ joint) din Memphis, transmis din tată în fiu încă de la înființare.

Mânat de pasiunea sa pentru vinuri, Elijah se înscrie totuși la un curs pentru acest titlu, acordat cu greu, numai celor capabili să treacă un examen extrem de dificil. Așa că urmează un conflict oedipian tipic: Elijah va trebui să facă față cerințelor legate de învățătură și unei noi relații, în timp ce tatăl său…

Întreprinzătorul Louis se confruntă cu sentimentele provocate de faptul că fiul său refuză afacerea familiei. În cele din urmă, o tragedie îi va forța pe amândoi să ia lucrurile mai încet. Un film bine scris și regizat de Prentice Penny, despre care pot să proclam liniști că… merită văzut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.