Toscana (2022)

O dramă romantică – așa este categorisit filmul ce tocmai a debutat pe Netflix zilele acestea, cu Theo (Anders Matthesen) și Sophia (Cristiana Dell’Anna) în rolurile principale. Filmul merită vizionat și numai pentru imaginile din Toscana. Funcție de dispoziția dvs, poate veți găsi și altceva în istoria unui bucătar danez care călătorește în Toscana pentru a scăpa de moștenirea tatălui său.

big-cinqueToscana nu va deveni un film de neuitat, darămite nominalizat la premii. Are un scenariu fără nuanțe și inovații majore, dar chiar și așa, pe lângă imaginile frumoase, aduce pe peliculă performanțe convingătoare și o partitură adecvată care reușește să miște ceva în spectator. Drama lui Theo vizavi de trecutul cu tatăl său pare la început nefezabilă dar, până la urmă, câți oameni cu probleme familiale nu cunoaștem? Acestea sunt situații care, într-adevăr, pot afecta o viață întreagă, umplând-o cu resentimente și amărăciuni.

Dar viața însăși ne transformă, fie în Toscana, fie altundeva în lume (Danemarca). Cu toate acestea, odată odată întors la frumusețea regiunii italiene, totul devine mai ușor pentru personaj. Pe scurt: noul film de cinema cu buget redus, co-producție internațională. De urmărit pe TV, într-o companie plăcută, împreună cu cea mai bună sticlă de vin la care bugetul dvs se poate întinde în weekend.

De asemenea, vă sfătuiesc să vă aprovizionați și cu brânză, pentru că veți dori să gustați un anume soi pe parcursul filmului. Care este unul clar comercial, prezintând câteva locații pe care veți dori să le vizitați, precum și mâncare pe care veți dori s-o gustați imediat. Iar la final, vă veți simți inspirați la rezervarea următoarei vacanțe în străinătate sau, cel puțin, să reconsiderați ce este cel mai important pentru dvs. în această lume (sic!). 

Un comentariu la &8222;Toscana (2022)&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.