Invasion

Că tot am prins un val TV în deșertul de filme bune, am zis să merg cu valul și m-am înarmat cu răbdare pentru seria creată de Simon Kinberg și David Weil. Invazia s-ar putea să fie un epic fail, pentru că pare să avanseze destul de nesigur (zici că-l scriu pe măsură ce se filmează) dar tocmai ambiguitatea asta mă atrage fiindcă pe acest subiect este chiar veridică. 

Adică, dacă or să ne invadeze alienșii, nici măcar n-o să ne dăm seama ce ne-a lovit, un meteorit sau altceva. Serialul e decent la modul cuminte, adică îți ia trei episoade să pricepi că e cu alienși, în ciuda titlului evident. Cuvântul extratereștri apare explicit abia în episodul V, până atunci prezența lor e doar sugerată.

În rest, actorii contribuie mult la menținerea pe linia de plutire a poveștilor intercalate care nu un deloc ritm alert. Interesant că tot ce se întâmplă acolo, în confuzia generală, are legătură cu ce se întâmplă acum: până una-alta, declarăm Legea marțială. Serialul are potențial maxim de rateu, dar tot te tentează să vezi încă un episod, așa că am să revin cu comentarii despre el.

4 comentarii la &8222;Invasion&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.