Vikingii la final de sezon

În postarea anterioară am lămurit de ce nu va mai exista o serie a 7-a din acest adevărat spectacol TV – care a debutat ca o fascinaţie a creatorului său, Michael Hirst, pentru vikingi și cultura lor, şi a ajuns să-l țină ocupat timp de șapte ani. Sezonului final, ce marchează şi sfârșitul unei ere istorice pentru civilizaţia vikingilor, este la fel de bine realizat ca şi celelalte. 

În plus, partea 2 a sezonului 6 va fi plină de surprize, pe măsură ce regele Harald și Bjorn Ironside supraviețuiesc (vom afla asta chiar în Regele regilor), chiar dacă evenimentele din finalul sezonului 6a păreau să arate moartea lor. Atenție, teaser!

De cealaltă parte, în teritoriile viitoarei Islande, după mai multe alarme false și dezamăgiri, Ubbe, Torvi și grupul de coloniști găsesc un nou pământ, care nu este ceea ce sperau. În călătoria lor, au fost slăbiți de elementele naturale și de greutățile cu care s-au confruntat. Noul teren cere noi reguli, deoarece coloniștii vikingi trebuie să stabilească o relație cu localnicii.

Mai târziu, în Anglia, Ivar și Hvitserk vor ataca Wessex, ciocnindu-se cu armata regelui Alfred, acesta refuzând să se retragă din faţa lor. Ceea ce a început prin curajul și ambiția lui Ragnar Lodbrock de a descoperi noi pământuri, şi de a cuceri lumea de pe mare, se va termina cu o tragedie pentru familia sa, în special pentru cei ajunşi în noile pământuri și în Anglia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.