Vikings sezonul 6b

Partea a doua a sezonului 6 din Vikings va apărea azi 30 decembrie 2020, integral, pe Amazon Prime Video. Primele două episoane, Regele regilor și Totul se schimbă se pot vedea și la noi subtitrate pe History Ro, de mâine, începând cu orele 22, respectiv 23. Poimâine, dacă vreți un Revelion TV, puteți urmări celelalte două episoade, și tot așa în primele 3 zile ale anului 2021. Sezonul 6b are 10 episoade de aproximativ 45 de minute fiecare.

Ce mai știm despre sezonul 7? În ianuarie 2019, se anunțase că cea de-a șasea serie ar fi și cea finală. Creatorul său, Michael Hirst, a fost destul de clar cu privire la turnura pe care voia să o dea poveștii. Ceea ce începuse ca o fascinație pentru vikingi și cultura lor, l-a ținut ocupat timp de șapte ani. Într-un interviu pentru Gamespot, el a declarat: „Deseori zilele și nopțile mele, de șapte ani, au fost umplute de vikingi. Știi, scriu până la 12 noaptea, fac naveta în Irlanda în fiecare săptămână. Ar cam fi timpul să încheiem saga”.

Și atunci, va mai exista o serie 7, anunţată ulterior acestui interviu (dar anterior pandemiei) ca debutând în ianuarie 2020? Hirst a spus în continuare ce a însemnat încheierea spectacolului pentru personaje și cum l-a afectat. A fost „profund emoționant”, deoarece mai multe dintre personajele sale preferate urmau să fie ucise. În prima jumătate a sezonului 6 am văzut moartea uneia dintre cele mai mari luptătoare din lume, Lagertha, ucisă din greșeală de fiul său vitreg, Hvitserk – în cursul unei halucinații.

ragnarSe știe, de asemenea, că fanii au fost extrem de supărați de moartea legendei și a principalului personaj, Ragnar Lothbrok, în sezonul 4. Acest lucru a marcat începutul unui declin constant al spectatorilor. Cu toate acestea, Hirst precizează că încheierea seriei după sezonul 6 a fost o alegere și nu o consecință a scăderii spectatorilor. Deoarece spectacolul se bazează pe relatări istorice, era clar că va ajunge la un punct în care va rămâne fără material sursă. Acesta ar putea fi, de asemenea, un posibil motiv pentru încheierea seriei.

Hirst a promis un final dramatic care îi va lăsa pe fani în lacrimi. Sfârșitul sezonului 6 marchează sfârșitul unei ere pentru vikingi. Toți acești factori confirmă faptul că sezonul 7 al Vikings este anulat oficial. Chiar dacă mult iubita serie se apropie de sfârșit, fanii mai au ceva de așteptat, căci Hirst nu a terminat cu legendarii războinici nordici. În 2019 s-a anunțat că Michael Hirst și Jeb Stuart s-au alăturat pentru un prequel al seriei numit ‘Vikings: Valhalla’, stabilit cu 100 de ani înaintea evenimentelor finale ale ‘Vikings’. Acest prequel va fi difuzat pe Netflix.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.