Escape Room (2019)

Am văzut aseară pe Film Now horror-ul psihologic al momentului, un film care s-a potrivit la fix de Halloween (chit că n-o sărbătoresc): Scapă dacă poţi e despre parcursul a şase oameni diferiți, care încă nu se cunosc între ei, și care participă la o competiție de tipul „escape room” pentru a câștiga zece mii de dolari fiecare.

Cei 6 se vor descoperi puși în situaţii imposibil de controlat şi vor fi obligați să-şi pună mintea la contribuţie nu doar pentru a le depăşi, ci și pentru a rămâne în viață. N-a fost un film rău, destul de alert condus de regizorul Adam Robitel, în acelaşi timp suficient de aerisit încât să te deprinzi cu personajele şi să poţi empatiza cu unele.

Astfel că filmul, care se vrea mai mult psihologic, e o combinaţie de Saw (ca şi temă) cu elemente din The Cube, deci nu foarte original, dar suficient de alert, cu un scenariu coerent, fără mari derapaje. Finalul interesant, pare că pregăteşte o parte a doua. Bună Taylor Russell, în rolul isteţei Zoey, ok şi Logan Miller care-l joacă destul de bine pe timoratul Ben.

Un comentariu la &8222;Escape Room (2019)&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.