Ford v. Ferrari (2019)

Am vazut de multa vreme acest film unde Matt Damon face echipa cu Christian Bale pentru a aduce la viata pasiunea pentru masini si cursele de masini. Mai exact avem o poveste adevarata unde designerul auto american Carroll Shelby si soferul Ken Miles luptă împotriva interferențelor corporative si a legilor fizicii pentru a construi o masina de curse revolutionara pentru Ford, pentru a invinge Ferrari la 24 de ore de la Le Mans în 1966.

Pasiunea de a repara si construi masini competitive se imbina perfect cu pasiunea de-a conduce si a castiga curse celebre. Un film perfect pentru cei care sunt interesati de aceste doua domenii, o ilustrare excelenta a ceea ce inseamna dorinta de performanta intr-un domeniu atat de complicat.

Doi actori mari cu doua performante de luat in seama, mie mi se pare ca interpreteaza foarte bine ce i-a impulsionat pe cei doi pentru a performa in domeniile lor. Filmul are doua Oscaruri: cea mai buna editare si cea mai buna editare de sunet. Deci se bucura de o realizare excelenta in ceea ce priveste tranzitia dintre imagine si sunet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.