Hope Gap (2019)

Ceea ce ne desparte este un film poetic, dincolo de povestea din fundal. Grace (Annette Bening face jumătate din film) e șocată să afle că soțul ei Edward (excelent şi Bill Nighy) o părăsește pentru altcineva după aproape 30 de ani de căsnicie.

În subsidiar, e despre repercusiunile emoționale ale despărțirii asupra singurului lor fiu, acum adult (Josh O’Connor). Dezamăgită și simțindu-se pierdută în micul ei oraș de mare, în cele din urmă Grace își revine treptat și își r(e)descoperă vocea interioară, poetică și puternică.

În ciuda subiectului aparent banal, problemele de armonie ale acestui cuplu bătrân sunt de fapt problemele tuturor, indiferent de vârstă – și despre asta se vorbește mai puțin decât despre îndrăgostire. Aici însă ea apare ca un accident nedorit, iar personajul de care se îndrăgostește Edward intră în scenă abia la final, cu două replici.

3 comentarii la &8222;Hope Gap (2019)&8221;

  1. Mi-a placut de Bill Nighy in toate filmele pe care le-am vazut cu el. Recent l-am descoperit si pe Josh O’Connor, in The Crown, of course 🙂 , dar si in The Durrells. Ai vazut The Durrells?! Daca nu, ti-l recomand cu caldura. Peisajele sunt fantastice. L-am vazut vara asta. The Durrells a fost vacanta pe care n-am avut-o.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.