Top personal filme 2019 – partea I

Dacă v-am povestit de cele mai bune comedii e rândul și a unui top cu cele mai bune filme, va fi împărțit în două părți, așa cum îmi aduc aminte.

The Two Popes (2019)

Unul dintre filmele inteligent expuse unde istoria străbate religia până în modernitatea problematică a zilelor noastre. O față fardată cinematografic a bisericii catolice care își caută menirea prin conducătorii săi.

The-Two-Popes

Ford Vs. Ferrari (2019)

Cel mai bun film al anului în ceea ce priveste povestile din spatele competițiilor de tot felul. Construit în așa fel încât să te țină în suspans pe tot parcursul filmului, o lume ce asudă testosteron unde dorința de a conduce o mașină puternică se bazează și o pasiune de a le repara/construi.

ford vs ferrari

Knives Out (2019)

Un deja-vu a la Agatha Christie, misterul unei crime se întinde până la un final neasteptat. Deci e genul de film care te învârte în jurul cozii până te amețeste, nu te dezmeticesti bine că misterul e rezolvat, dealtfel bun filmul, ticsit cu cei mai în vogă actori…vezi James Bond detectivu.

Knives-Out-PCC-Mondo-Header_1050_591_81_s_c1.jpg

The Irishman (2019)

It Is What It Is‘ , da, unul dintre cele mai bune filme de acest gen, Scorsese aduce un ultim omagiu cinematografiei ce se înclină în fața mafiei. Fascinația pentru genul de personaje nu cred că va pieri niciodată, mai ales când li se vopseste așa frumoase fresce cinematografice.

the irishman

Ad Astra (2019)

N-am crezut că o să fiu asa de fascinat la final după parcursul foarte plat din acest film. Brad Pitt e memorabil prin melancolia convingător afișată în călătoria sa în spațiu.

2019-Ad Astra-poster

Yesterday (2019)

Posibil să fie mai puțin cunoscut dar am fost surprins cât de bun este filmul, posibil că interacțiunea cu istoria, momentele comice cu cele emoționale i-au dat o nuanță romanțată, mai ales că în principal este vorba despre muzică.  Il gasiti pe DVD la Provideo.ro

Once Upon a Time in Hollywood (2019)

Da, Tarantino se înscrie aici la comedie pe anul acesta, prin ultimul său film veți vedea că își duce dialogul în această direcție mai mult decât de obicei. Ce îi Hollywood-ul? Entertaining până la capăt. Cum să îl descrii cel mai bine de la fața locului? Printr-un dialog spumos chiar dacă pare de multe ori serios e plin de umor.

Brittany Runs a Marathon (2019)

O comedie cu accente puternice de dramă, mai exact suferința de a-ți depăsi limitele într-o societate care îți distruge echilibrul personal. O continuă fugă de a excela și de nu fi looser în nici-o situație, de-a dreptul epuizant.

Plus One (2019)

Posibil comedia romantică a anului, mai exact filmul perfect de văzut împreună cu partenerul sau partenera. Un film bun care nu îți insultă inteligența ci chiar explorează anumite aspecte importante la o relație, desigur cu mult umor.

 

Un comentariu la &8222;Top personal filme 2019 – partea I&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.