Axios (serial TV, documentar)

O combinație ciudată între serial și documentar, mai mult promo pentru un soi de emisiuni ale viitorului. Mini-seria cu patru părți este produsă de HBO împreună cu „revoluționara” companie new media Axios.

Regizat și produs de Matthew O’Neill și Perri Peltz, documentarul prezintă modul în care se pregătesc cele mai importante știri din domeniul politic și tehnologic. Adevărul este că oamenii sunt buni și fac un melanj între lumea afacerilor și subiectele care vor da formă viitorului.

Fiecare ediție AXIOS aduce un reportaj despre o problemă semnificativă contemporană, urmat de filmări scurte, interviuri cu ziariști de renume și perspective demne de încredere livrate cu marca Axios „Smart Brevity” într-un format succint și ușor de distribuit.

Primul episod este dominat de interviul lor cu Trump, apoi vin altele cam cu tendinţă anti-, respectiv despre suspendarea preşedintelui americam. Următorul atinge şi subiectul #metoo, o mişcare tot mai influentă în USA care a plecat de la Hollywood şi a ajuns să acapareze inclusiv Gala premiilor Oscar.

Cam de speriat, dar ăsta e viitorul, avem ocazia să înțelegem tendințe care vor schimba întâi America și apoi, probabil, lumea întreagă. Mie unuia îmi miroase a jurnalism de tip Gonzo, dar se pare ca prinde. HBO, Axios şi DCTV tomai au anunţat un nou sezon de opt episoade a câte o jumătate de oră fiecare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.