Silicon Valley la ultimul sezon

Al șaselea și ultimul sezon al comediei Silicon Valley surprinde mica companie Pied Piper, care a debutat într-un hostel de hackeri, după ani întregi (şi sezoane, sic!) de false începuturi, la fel de mare ca și celelalte companii din San Francisco. Deja Pied Piper începe să se confrunte cu aceleași probleme ca şi competitorii săi )colectarea datelor personale ale utilizatorilor şi nevoia de bani), care distrug ideile generoase ce-i animau la început.

Ajuns treptat o prezență legitimă și cu timpul un jucător tot mai important în industria IT, liderul Richard (jucat de Thomas Middleditch) încearcă să-și mențină integritatea, în condițiile în care prin fața ochilor îi trec sume tot mai mari de bani. Ce a deosebit de la început compania lui de competiție, angajamentul de a nu se atinge de datele utilizatorilor şi de a construi un internet al tuturor, este ameninţat.

Așa cum va afla Richard în scurt timp, păstrarea principiilor are un preț într-un domeniu care se dezvoltă într-un ritm atât de rapid și care este nemilos cu participanţii săi. Cu toate că a reuşit să o atragă şi să o păstreze pe Monica (Amanda Crew) în echipa lui, Richard riscă să-l piardă pe Jared (Zach Woods), care nu se mai simte confortabil în noul Pied Piper, pe care îl vede tot mai departe de compania în care s-a înrolat.

Observând că Pied Piper a crescut și are alte necesităţi, Jared este atras oarecum inconştient (vezi faza cu maşina) înapoi spre hostelul condus acum de Big Head (Josh Brener) și Jian-Yang (Jimmy O. Yang). Între timp, la birourile scumpe ale Pied Piper, Dinesh (Kumail Nanjiani) și Gilfoyle (Martin Starr) se confruntă fără prea mare succes cu cu responsabilitățile funcțiilor de manageri de mari echipe.

Până și Gavin Belson (excelent în rol Matt Ross) refuză să-și abandoneze compania, chiar dacă aceasta e în curs de a fi asimilată, și se îndreaptă spre o direcție anti-tehnologie. În timp ce tinerii geeks de la Pied Piper se confruntă cu stresul de a administra o organizație în creștere și situațiile sociale incomode care vin la pachet cu asta, „Silicon Valley” promite o concluzie e amuzantă, isteață și mai ales care se potrivește cu eroii tehnologici stângaci.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.