Lucas Hedges în „Boy Erased” (2018) & „Honey Boy” (2019)

Voiam să scriu pentru început despre ascensiunea artistică a tânărului Lucas Hedges, deși recunosc nu i-am prea dat atenție când am vizionat filmul ,,Manchester by the Sea”. i-am acordat mai mult interes lui Casey Affleck care mi-a părut și cu alte ocazii un interpret mai talentat și mai plăcut decât Ben, deja celebrul său frate.

Între timp, iată, Lucas Hedges s-a impus în ultimele producții Three Billboards Outside Ebbing, Missouri / „Trei panouri în afară orașului Ebbing, Missouri” (2017), Lady Bird (2017), Mid90s (2018), Boy Erased (2018), Ben is Back (2018), Honey Boy (2019).

În ultimele trei filme are rol principal. Înainte de rolul în  ,,Manchester by the Sea” mai apăruse în vreo opt filme și are doar vârsta de 22 de ani! Am spicuit două din aceste filme, mai jos, „Boy Erased” (2018) & „Honey Boy” (2019):

Boy Erased (2018)
Filmul are o temă interesantă și motive de luat în seamă, tentativa de convertire spre… normalitate a unui tânăr homosexual: rușinea familiei, eforturile de a-i  băga fiului mințile în cap, șantajul moral (ori, ori), ignorarea oricărei intenții de a înțelege că drama băiatului e mai ales  familia lui și societatea bigotă și prefăcută, torturarea sufletească făcută pentru a spăla rușinea.

Sinopsis
Jared, fiul unui preot baptist dintr-un mic oraș american își dezvăluie homosexualitatea în fața părinților săi, trebuind apoi să se confrunte cu un ultimatum: ori va participa la programul terapeutic de conversie, ori va deveni un proscris desconsiderat și evitat de familie, prieteni și biserică!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această prezentare necesită JavaScript.

Filmul  regizat de Joel Edgerton este inspirat după  cartea autobiografică Boy Erased: A Memoir (1916) a lui Garrard Conley care și-a descris copilăria în Arkansas în care familia sa fundamentalistă l-a înrolat într-un program terapeutic de convertire.

Honey Boy (2019)
În acest film  Shia LaBeouf (32 de ani) a uimit Hollywoodul cu performanțele sale actoricești din ultimii ani. El a ajuns de nerecunoscut: îmbătrânit, cu plete, burtă și început de calviție.

Așa a fost fotografiat pe străzile din Los Angeles. Arta cere sacrificii Emoji așa un narcisist ca Shia să facă eforturi pentru un rol  în care personajul întruchipat va fi  Jeffrey Craig LaBeouf, propriul său tată, care a fost dependent de heroină și alcool și a avut probleme cu legea.

Actorul a declarat în mai multe interviuri că tatăl său l-a ajutat enorm și că el  este  motivul  pentru  care s-a făcut actor. Adolescentul  Shia LaBeouf va fi interpretatat de Lucas Hedges, mai tânăr, în realitate, doar cu 10 ani. Un fals #10YearsChallenge !

 

Această prezentare necesită JavaScript.

Un comentariu la &8222;Lucas Hedges în „Boy Erased” (2018) & „Honey Boy” (2019)&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.