Billions

Principala atracție de anul trecut a HBO, un serial produs produs pentru Showtime, a început în 2016 și a ajuns la patru serii… inspirat din fapte reale, duelul dintre Preet Bharara, procuror al districtului sudic al New York și Steve Cohen, un legendar manager de fond și investitor pe Wall Street.

b1Cu Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Siff, Malin Akerman, Asia KateDillon – prima actriță/actor de gen neutru! M-am gândit mult și am ezitat înainte de a scrie ceva despre acest serial, nu e un review pentru ca as putea scrie o scurta nuvela despre asta, e doar o recomandare. Complexitatea morală a personajelor și a povestii, jocul actorilor – totul este formidabil.

Dar dacă nu ai nici o afinitate pentru Wall Street sau bani, în general, dacă crezi ca banul e ochiul dracului, nu aduce fericirea și asa mai departe nu are sens să-l începi, te va enerva doar.  Dacă urmărești însă mai mult decât Ziarul financiar sau emisiunile cvasi-moronice alelui Moise Guran (făcute pentru soacră-sa!), dacă ai înțeles că investiții înseamnă mai mult decât hype-ul bitcoin, că nu trebuie să fii Warren Buffet ca să ai o mica bucățică din Amazon, Apple, BMW sau orice altceva în care crezi, serialul e de văzut.

Multi de pe Wall Street îl urmăresc, s-a scris despre el mult și în Business Insider și în alte publicații financiare.Sunt multe lecții despre viață în el, chiar multe. Mi-aș dori să fie vizionare obligatorie în facultate ca și educație financiara, dar atinge multe teme și multe alte aspecte, este un serial deosebit…

I do not care what anybody says, best series ever, and I do not care if u watch it or not it still remains the best… 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.