Origin (serial sci-fi)

Produs pentru YouTube Premium, cu Natalia Tena, Tom Felton, ș.a, serialul e bun, să fie clar, chiar dacă nu strălucește la originalitate.

Efectele speciale sunt medii, cred ca se regăsește ceva din Alien, ceva din alte filme sci-fi mai noi sau mai vechi, poate și Bodysnatchers, dar combinația e reusita, suspansul e prezent, și pe când ai văzut doua-trei episoade esti deja prins si vrei sa afli povestea completa a personajelor.

Nu porniți la vizionare cu așteptări uriașe, dar dacă aveți chef de o serie sci-fi interesantă, încercați-l, cred că o sa vi se pară interesant. Eu sper sa continue și cu seria doi. E producție 2018, o serie e gata, are zece episoade. Go!

4 comentarii la &8222;Origin (serial sci-fi)&8221;

    1. bine ai venit in blogul nostru…respectam opiniile si gusturile sunt multe, dar netflix a produs house of cards. eu cred ca in afara de hbo care are seriale tari si poate showtime mult content bun vine de la hulu, starz, netflix, youtube premium e la inceput trebuie sa le dam putin timp, de asemenea sunt companii mari ce se adeseaza la o gama larga de consumatori, eu cred ca produc mult content bun ce place, si cred ca netflix e viitorul televiziunii, nu e perfecta dar fata de canale clasice e space age…oricum sper sa fie alte multe seriale care iti plac din cele pe care le-am prezentat…

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.