Silicon Valley

Un serial de neratat (cică inclusiv Bill Gates îl urmărește și-i place), original – chiar dacă nu e despre Cluj (sic!). E drept că, probabil, e amuzant mai mult pentru nerds sau geeks, dar ei sunt eroii zilelor noastre oricum – căci ei vor fi miliardarii mâine. Dacă încă vă plac filmele cu Van Damme sau Steven Seagal poate nu e cazul să-l încercați.

s1Altfel, este fabulos și extrem de realist, dincolo de nota extrem de amuzantă, cu multe răsturnări de situații la fiecare pas. Silicon Valley oferă o imagine exacta, o radiografie a leagănului civilizației digitale… Toate personajele sunt simpatice, absolut toate, bine conturate, bine jucate!

În același timp cred ca poate fi considerat un video-manual pentru toți cei care au un start-up în tehnologia informației sau doresc să înceapă unul. După cinci serii e greu de prezentat un synopsis, dar… să-ncerc, foarte pe scurt: e vorba de Richard, un angajat (programator) mărunt într-o companie gigantică – Hooli :).

s4Ei bine, Richard pleacă de la firma-gigant după ce refuza o oferta generoasă de achiziție, pentru a-și înființa propria companie – Pied Piper – împreună cu o trupă super-amuzantă.

s2Dar directorul și fondatorul Hooli – Gavin Belson – devine nemesisul lui Richard, iar lupta lor ne va purta prin tot ce înseamnă Silicon Valley astăzi: de la firme de Venture Capital, la Tech Crunch, de la monede virtuale până la insule artificiale…

Pied Piper rules! Un must see! Încercați-l neapărat, mai ales în nopțile de iarnă! După ce ați văzut o serie veți dori să o vedeți și pe următoarea, iar cea cu numărul șase este deja în lucru. Recenzie de Lucian Ceuca.

Un comentariu la &8222;Silicon Valley&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.