Oscar Buzz 2018: Call Me by Your Name

Unul dintre filmele cu apreciere la critici este Call Me by Your Name care este considerat un soi de urmas al filmului Moonlight. Deci se ia în considerare pentru câteva nominalizări la Oscaruri, momentan găsim 2 actori nominalizați la globurile de aur: Armie Hammer si Timothée Chalamet plus pentru cel mai bun film.

În timpul vizionării mi se părea cunoscută abordarea regizorală, după care aflu că Luca Guadagnino este cel care a mai regizat A Bigger Splash. Locația este aceiași Italie pitorească, iar de această dată o zonă rurală din nord. Asemănarea vine în dreptul personajelor care explorează împrejurimile cu un entuziasm aparte. Plimbările idilice care redă un simț al afecțiunii față de un anume loc ce îl iubesti și te întorci de fiecare dată cu drag la el. Acest entuziasm se transferă în dreptul relațiilor dintre personaje.

Iubirea își croieste misterios calea în sufletele oamenilor si se dezvoltă sub diferite forme, un film care nu discriminează în nici-un fel acest sentiment. Nu rețin să fi văzut alt film mai reusit cu această tematică anul acesta, de aceea vi-l recomand chiar dacă nu e cel mai “tradițional” lucru.

S

Scris la-unison.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.