Ethan Hawke

gAm văzut interviul realizat de Cătălin Ștefănescu la Garantat 100% chiar după filmul Maudie (2016) în care Ethan Hawke a făcut un alt rol reușit. Răspunsurile actorului au fost cu efect întârziat, în sensul că s-au propagat pe toată perioada interviului.

Apropo de diferența între actoria de film care n-ar fi chiar același lucru cu actoria de teatru, actorul american a vorbit în primă fază despre naturalețe, despre cum e să joci firesc, astfel încât să nu pară că ai juca un rol, ca să amintească apoi, vorbind despre Denzel Washington, că acesta e un mare actor și în același timp un star de cinema.

Unii sunt actori foarte buni, iar alții pot fi staruri de cinema.

m2A arătat apoi cum este asta (a fi star de cinema) o altă meserie, una în care reziști la stres și ești capabil să iei cea mai bună decizie în timp scurt, să ai succes în condițiile în care toate privirile sunt ațintite asupra ta și orice detaliu (cum îți stă părul, de ce te-ai îmbrăcat așa) contează.

Cât despre Maudie (2016), a avut o parteneră pe măsură, o Sally Hawkins foarte naturală în rolul artistei folk  Maud Lewis, care a trăit în insulele canadiene Nova Scoția. Filmul regizat de irlandeza Aisling Walsh a primit o grămadă de premii la festivaluri și merită văzut pentru subiectul inspirat de un caz real, muzica extraordinară și jocul celor doi protagoniști.

Un comentariu la &8222;Ethan Hawke&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.