Midnight Special (2016)

„Sometimes we are asked to do things that are beyond us.”

Când ieși la vânătoare după filme bune îți ies în cale tot soiul de filme, Midnight Special s-a nimerit să fie o captură bună.  Dacă stau bine să mă gândesc îl consider o revelație pe anul acesta în dreptul science-fiction, ceva de genul cum a fost filmul Ex-Machina anul trecut. Dacă nu ați auzit mare lucru despre el, stați linistiți că veți auzi multe lucruri bune despre el, în decursul acestui an, când filmele bune încep să se adune.

În prim plan avem un subiect care se pliază perfect pe societatea americană, în cadrul căreia se dezvoltă tot felul de grupuri sociale dubioase (mai exact culturi), care se separă de societatea tradițională. Pe acest fundal se dezvoltă o dramă, unde un copil este în centrul unui asemenea cult, care se pare va avea un cuvânt de spus asupra lumii întregi.

Michael Shannon este principalul actor care iese în evidență, l-am mai urmărit într-o serie de filme independente cum ar fi 99 Homes dar și-n serialul Boardwalk Empire, desigur poate ți-l amintesti ca General Zod din Man of Steel. În cadrul filmului mai zărim pe Adam Driver și melancolica Kirsten Dunst.

De mâine îl găsiți pe DVD în România fiind distribuit de ProVideo.

Trailer:

5 comentarii la &8222;Midnight Special (2016)&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.