Comediile de weekend (2)

1. Keanu (2016)

keanu wallpaper 2016

Să nu vă speriați, nu e un film doar cu pisici. De altfel, pisicul de pe poster e destul de bad-ass încât să ridice semne de întrebare. Keanu e o comedie care face misteaux de filmele cu traficanți de droguri și operațiunile lor, luptele pistolare dintre aceștia fiind de tot râsul. Chiar mă gândeam dacă această producție este o glumă subtilă la filmul John Wick unde Keanu Reeves e de nestăvilit cu un pistol în mână, darămite două.

2. Mr. Right (2016)

Mr-Right wallpaper movie

În același stil avem filmul Mr. Right unde Sam Rockwell face o echipă trăsnită cu Anna Kendrick. Stilul este unul asemănător cu ceea ce am văzut în mai puţin cunoscutul film Shoot ‘Em Up din 2007, unde Clive Owen se dezlănţuie într-o acţiune debordantă şi plină de cartuşe descărcate în toate direcţiile.

Se observă o influenţă romantică care dă o altă dimensiune acestui film, în sensul că îl face năbădăios şi destul de sentimental, încât să îl clasezi în dreptul filmelor ieşite din tiparul normal. Dealtfel prin această producţie nu s-a căutat normalitatea, miza fiind să rezonezi la stropul de nebunie al personajelor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.