People Places Things (2015)

În fiecare an când ajung în situatia că vreau să urmăresc un anumit tip de film, când dau să caut ceva pe gustul meu, aflu stupefiat că am cam văzut tot ce-a aparut bun în anul în curs. Tot așa și în 2016 – am văzut o droaie de comedii mai bune sau mai rele și în cele din urmă am ajuns la un „deep search” în necunoscuta lume a producțiilor lansate incognito.

În modul acesta am descoperit câteva comedii bune printre care Dear White People și oarecum D Train. Filmul People Places Things (2015) a fost o surpriza plăcută pentru că venea dupa câteva rateuri cu tot soiul de comedii dubioase și pline de surprize neplacute – vezi Balls Out (2015) 🙂

Această comedie este însoțită de un romantism drăguț expus prin personajele cu capul în nori. Chiar dacă este vorba despre personaje mature aflate la un impas în relațiile lor, naivitatea acestora construieste în jurul lor un romantism în plină floare. Firea artistica a protagonistului nostru da un aer aparte dramei indragostitului rănit în viața de familie. Mai  mult de atat noua experienta prin care trece il conduce la o traire diferita și îl ajută sa mearga într-o nouă direcție, cu pași timizi.

people places things

Este un film usor, de vazut intr-un weekend ploios sau insorit, oricum ar fi te va face sa zambesti și să descoperi din viata unor personaje obisnuite dar expresive emotional. Mai mult de atât, vei descoperi o comedie cu bun gust, un fir narativ inteligent construit plus o desfășurare a actiunii cu suișuri și coborâșuri specifice iubirii de frumos.

In final este o poveste cu învățături pentru fiecare personaj în parte, acele momente în care afli ca anumite lucruri existau fara sa stii de ele iar acea necunoștință de cauza conduce la ignoranță.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.