Ce filme mai vin în 2016?

Luați o pauză de la Globuri și Oscaruri să aflați la ce noutăți ne putem aștepta în acest an (nu e un fel de horoscop cinefil). De la Globuri vă recomand comedia care a luat premiul pentru cel mai bun serial: Mozart in the Jungle, este fabuloasă, cu actorul câștigător al premiului pentru cel mai bun rol în serial de comedie, mexicanul Gael García Bernal – și deja la sezonul al II-lea:

Julieta lui Pedro Almodóvar  aduce în prim-plan destinul și culpabilitatea. Filmul interoghează forța misterioasă și insondabilă care ne-mpinge să părăsim persoane dragi. Suferința provocată de abandon duce la tăcere, și ce poate ilustra tăcerea mai bine ca un film? Emma Suárez și Adriana Ugarte întrupează eroina la vârste diferite. Recent-apărutul trailer, mai jos:

The Witch a lui Robert Eggers  este un film independent, de festival. Cu influenţe puternice din The Shining al lui Kubrick, oscilează între horror şi un fantastic sumbru. Plasat în lumea primilor colonişti americani, puritani, aruncaţi într-o lume (New England, 1630) în care spaimele (şi nu numai cele reale, ci şi cele imaginate) năvălesc de pretutindeni, promite o experiență tensionantă, și pe alocuri, înspăimântătoare – pentru fanii genului. Trailerul este disponibil de anul trecut:

Hail, Caesar! al fraților Ethan și Joel Cohen se anunță o comedie cu toate ingredientele genului (și temele preferate ale celor doi frați): o răpire (ca în The Big Lebowski), epoca de aur a Hollywoodului (Barton Fink) și George Clooney în postura de bufon (O, Brother Where Art Thou?).

Acțiunea acestui film despre filme se derulează în anii ’50, povestită din perspectiva unui detectiv-bodyguard cărui slujbă este aceea de a a proteja imaginea starurilor de Hollywood de practicile gen abuz de droguri, afaceri ilicite sau comportamente dubioase. Eddie Mannix era unul dintre cei aleși de marile studiouri din rândul detectivilor particulari și aveau rolul să-i țină pe actori (Scarlett Johansonn,  Esther Williams, Channing Tatum, Ralph Fiennes și  Tilda Swinton) la adăpost de scandalurile mediatice.

4 comentarii la &8222;Ce filme mai vin în 2016?&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.