Togetherness

Un nou serial aseară pe HBO – despre traiul sub același acoperiș într-o familie tânără, de care se mai lipesc un amic evacuat și o soră cu probleme de relaționare. Primul episod promițător, să vedem ce se mai întâmplă – de obicei pilotul trebuie să convingă audiența, apoi serialele se mai relaxează.

Cum sezonul 2 este anunțat să apară în februarie, cred că merită urmărit, mai ales că pare un serial relaxant: să stai să te uiți iarna cum alții merg la plajă (că tot stau la doi pași) și au probleme în cuplu… Nu că noi n-am avea, când om avea 🙂 În afară de Amanda Peet – care joacă rolul surorii mai mari Tina, obsedată să prindă și ea trenul căsniciei, asemeni mezinei Michelle Pierson, interpretată de Melanie Lynskey – și de soțul Brett Pierson, jucat de Mark Duplass (care este unul din creatorii serialului, împreună cu fratele său), numele interpreților nu promit cine știe ce performanțe.

Sunt totuși curios de cum se va dezvolta subiectul: cum vor reuși personajele să rămână împreună (prieteni/soți) fără să aibă senzația că-și abandonează aspirațiile personale. Mark Duplass mă enervează deja de când am aflat că este co-autor al serialului, pentru că am senzația că-și va juca propriul rol (ideea de la bază va fi fiind vreo experiență personală) dar hai să zicem că nu-i decât o dambla de-a mea. Mai jos, un trailer pentru sezonul 1:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.