Stuck in Love (2012)

AKA Writers ori A Place for Me, primul film al foarte tânărului regizor Josh Boone, cunoscut mai apoi și pentru The Fault in Our Stars (2014), după romanul de succes al lui John Green. Tradus la noi ca Indrăgostiți, este genul de comedie romantică care (ar trebui să) ajute la recuperarea încrederii în specia umană, dar asta depinde de rănile și de gradul de naivitate al fiecăruia.

Totuși, această producție romantică independentă (în măsura în care poate fi independentă o producție americană) propune câteva roluri credibile (Greg Kinnear în rolul de tată, Lily Collins în cel de fiică rebelă și Nat Wolff, fiul talentat), și chiar câteva – plauzibile – răsturnări de situație, drept pentru care merită urmărită în vacanța sărbătorilor de iarnă.

Filmul oferă un cameo prin vocea lui Stephen King care apare spre final, la telefon, în propriul rol. De asemenea, subiectul este nu doar romantic, ci și despre scris și scriitori, după cum era și titlul inițial: Writers, schimbat înainte de lansare în Stuck in Love. De remarcat, de asemenea, muzica lui Elliott Smith, în clipul de mai jos cu piesa Between The Bars.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.